Enter your keyword

Vrije beroepen

VRIJE BEROEPEN

Als beoefenaar van een vrij beroep krijgt u bij de opstart van uw activiteiten te maken met een aantal specifieke verplichtingen en formaliteiten. Wie niet vertrouwd is met deze gang van zaken, loopt het risico op een foutieve of onvolledige registratie. Ook bij het voeren van een correcte boekhouding – wat de voorbije jaren almaar complexer en strenger werd – hebt u nood aan een vakspecialist.

Bij Boekhoudkantoor Borghgraef Mark bvba vindt u de expertise die u zoekt. Van het verwerken van uw boekhoudkundige stukken en het indienen van uw btw-aangiften, tot het opstellen van uw jaarrekening. Ook een analyse en bespreking van de resultaten maken deel uit van de nauwgezette opvolging van uw activiteiten als zelfstandige.

Talloze beoefenaars van een vrij beroep stellen als klant vertrouwen in ons kantoor. Onder hen heel wat medici en paramedici, zoals apothekers, dokters, tandartsen, kinesisten, verplegers, logopedisten. Op dat vlak hebben we dan ook de nodige expertise in huis. Ook advocaten, architecten, copywriters, ghostwriters en freelance journalisten vinden hun weg naar Boekhoudkantoor Borghgraef Mark bvba. Vanzelfsprekend kunnen ook andere beoefenaars van een vrij beroep rekenen op ons boekhoudkundig advies en onze dienstverlening.

Weet dat u steeds kunt rekenen op persoonlijke begeleiding. Het ligt voor de hand dat uw boekhouding behartigd wordt door een vaste dossierbeheerder bij wie u met al uw vragen terecht kunt.