Enter your keyword

Over ons

Over ons

De voorgeschiedenis van Boekhoudkantoor Borghgraef Mark bvba gaat terug tot een Antwerpse familiezaak uit begin jaren zestig. Huidig zaakvoerder Mark Borghgraef leerde er weliswaar pas jaren later als werknemer de knepen van het vak. In 1994 kreeg hij de kans om aan te treden als zaakvoerder.
Het kantoor kreeg zijn naam en verhuisde van het centrum van Antwerpen naar Burcht, een gehucht op een boogschoot van de stad. In de jaren die volgden breidden de activiteiten van het kantoor verder uit. Als zaakvoerder ontwikkelde Mark de vaardigheid om expertise en professionalisme te verweven met een persoonlijke aanpak. Vandaag kenmerkt die stijl nog steeds ons kantoor.

Boekhoudkantoor Borghgraef Mark bvba kan rekenen op een vast klantenbestand dat hoofdzakelijk bestaat uit beoefenaars van vrije beroepen. Onder hen heel wat medici en paramedici, zoals dokters, tandartsen, apothekers, kinesisten, dierenartsen, verplegers, logopedisten, enz. Ook vinden almaar meer zelfstandigen uit de creatieve sector hun weg naar het Burchtse boekhoudkantoor. Denk maar aan copywriters, ghostwriters, freelance journalisten, grafici, architecten, enz. Naast tal van advocaten en juristen laat eveneens een handvol kmo’s zijn boekhoudkundige en fiscale verplichtingen behartigen door Mark en zijn medewerkers.

Elke klant kan rekenen op een vaste dossierbeheerder en een persoonlijke begeleiding. Weet ook dat Mark er een punt van maakt bij elke klant ter plaatse te gaan. Ook als dat betekent dat hij met zijn motor het halve land dient te doorkruisen. Aan periodieke sluitingen of jaarlijkse vakanties doet het Boekhoudkantoor Borghgraef Mark bvba niet mee. Kortom, u kunt steeds bij hen terecht voor advies, opvolging of bijsturing.

Wie is Mark Borghgraef?

Mark Borghgraef heeft als boekhouder en fiscalist een brede kennis van zaken. Hij volgde uiteenlopende opleidingen aan de Belgische Kamer van Rekenplichtigen en de Fiscale Hogeschool Antwerpen. Stage liep hij bij het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF). Op regelmatige basis volgt hij bijscholing aan de Brusselse hogeschool EHSAL, waardoor hij steeds op de hoogte is van de fiscale actualiteit, de laatste ontwikkelingen inzake vennootschapsrecht, enz.
Mark Borghgraef maakt vandaag deel uit van de consultatieve van het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF) als afgevaardigde van het NOBF (Nederlandstalig Overlegcomit̩ voor boekhouders en fiscalisten). Op die manier is hij nauw betrokken bij de wijzigingen van morgen in de Belgische boekhoudwetgeving. Hij is eveneens lid van de beroepsvereniging BAB-BKR (Belgische Kamer van Rekenplichtigen), de Fiscale Club van Practicali Рdie trimestrieel samenkomt om de meest recente wijzigingen binnen het vakgebied te bespreken Рen bestuurslid van Accountantsvereniging LBC-NVK.