Enter your keyword

Starter

STARTER

Als starter weet u graag waaraan u begint. Ongetwijfeld bent u niet alleen geïnteresseerd in de diverse administratieve verplichtingen die u te wachten staan. U wil ook vooraf een inschatting maken van uw kansen op succes. Bij Boekhoudkantoor Borghgraef Mark bvba krijgt u begeleiding op beide terreinen.

In de eerste plaats assisteren wij u bij de administratieve verplichtingen die u als ondernemer te wachten staat. Van uw inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en de activatie van uw btw-nummer tot de keuze van een sociaal verzekeringsfonds. Vervolgens krijgt u als starter concreet advies op maat van uw (toekomstige) activiteiten. Dat vertaalt zich onder meer in een financieel plan met een raming van de verwachte inkomsten en uitgaven.

Bij Boekhoudkantoor Borghgraef Mark bvba kunt u steeds rekenen op persoonlijke begeleiding. Uw vaste dossierbeheerder buigt zich op regelmatige basis – zeker in de opstartperiode – samen met u over de groei van uw activiteiten. Zo voorkomt u als zelfstandige of beoefenaar van een vrij beroep onaangename financiële verrassingen.